ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

23 Жовтня 2015 12:00

vosklicatelnyi_znak-191x300Хмельничанин став лауреатом “Коронації слова – 2015″. Закордонець Артур став лауреатом всеукраїнського літературного конкурсу “Коронація слова – 2015″ в номінації “фентезі”. Нагороду вручили у Львові під час Форуму видавців України.

Роман “Відунський сокіл”, виданий луцьким видавництвом “Твердиня”, продається в книгарнях Львова та Луцька, презентувався на книжкових ярмарках в різних містах України.

Днями, серед інших видань “Коронації”, книгу буде представлено в Кракові. Артур працював на заводах “Катіон”, “Темп” Зараз знаходиться в зоні АТО.

300 правоохоронців забезпечуватимуть порядок під час виборів у Хмельницькому. Основні сили міліціонери, які на виборах працюватимуть у посиленому режимі, кинуть та дільниці та виборчкоми. На самих дільницях важливі папери та бюлетені охоронятиме 151 міліціонер. Разом з активістами з громформувань вони слідкуватимуть за порядком.

Кожен черговий на дільниці міліціонер від сьогодні буде знаходитися біля приміщення дільниці, куди завезуть бюлетені. У день самих виборів він також знаходитиметься поблизу, і всередину заходитиме лише в разі необхідності. Чергування триватиме доти, доки бюлетені не будуть передані в тервиборчком.

У мешканця Хмельниччини вилучено 136 набоїв і гранату. Під час проведення обшуку у 34-річного мешканця Хмельницької області правоохоронці виявили 136 набоїв та гранату РГД-5. Боєприпаси знайшли на ділянці біля будинку його співмешканки в одному із сіл Лохвицького районі Полтавської області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та проводиться подальша перевірка. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.