ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

29 Жовтня 2015 13:06

vosklicatelnyi_znak-191x300Військкомати Хмельниччини готуються до 7-ї хвилі мобілізації. Якщо Президент підпише указ про новий етап, з області призвуть понад 2 тисячі чоловіків. На офіційному рівні сьома хвиля мобілізації поки не стартує, проте, як сказав Президент, вона не виключена у разі загострення ситуації на Сході України. Якщо Глава держави таки підпише відповідний указ, з Хмельниччини потрібно буде мобілізувати понад дві тисячі чоловіків.

Як відомо, 17 серпня завершилась шоста хвиля мобілізації, план якої Хмельниччина виконала на 93 відсотки. Усього від початку АТО з області мобілізували більше 9 тисячі осіб.

З Хмельниччини депортували 10 іноземців, які порушили правила перебування в Україні.Їх притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП та оштрафували на близько 6,5 тисячі гривень.

Як повідомили в обласному управлінні Державної міграційної служби, стосовно кожного з них було прийнято рішення щодо примусового повернення з території України, а 8 особам-іноземцям, які грубо порушили міграційне законодавство, – із забороною подальшого в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

Міліція припинила роботу підпільного казино в Шепетівці.  У рамках досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 203-2 Кримінального Кодексу України, ми провели обшук. У приміщенні було виявлено і вилучено 2 покерні столи, 900 ігрових фішок різного номіналу та гральні карти, 25 тисяч гривень готівки, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження, чорнові записи адміністратора.