Хмельницький даішник зізнався у тому, що взяв 100 доларів хабаря

4 Листопада 2015 12:57

даї хабарФакт передачі грошей зафіксував на відео сам водій, що їх і давав.

Активісти «Дорожнього контролю» продовжують стежити за роботою хмельницьких даішників та, зокрема, начальника обласного управління Віталія Сербіна. Свою підозру про те, що очільник ДАІ збирає із своїх підлеглих «данину», активісти висвітлювали нещодавно. Та хмельницькі правоохоронці тоді повністю заперечили усі звинувачення та, навіть, пообіцяли подати до суду за наклеп.

І ось перегорнулася нова сторінка в історії протистояння між даішниками та «Дорожнім контролем». Останнім вдалося впіймати «на гарячому» правоохоронця із Хмельницького, коли той взяв 100 доларів за те, що відпустив не зовсім тверезого водія.

– Факт хабаря зафіксував водій, який сам давав ці гроші. Він дійсно був трішки на підпитку, оскільки випив 1 чи 2 пляшечки пива. Інспектор це помітив. І закрив на це очі тільки після того, як побачив 100 доларів, – розповів «ВСІМ» активіст «Дорожнього контролю» Віталій Мацьоцький. – Він пояснив, що сума така велика через те, що він ще має ділитися із іншими. В тому числі із керівництвом.

Відео із каналу vitalino1980.

Маючи на руках вагомий доказ, активісти прийшли до керівництва ДАІ. Відео показали особисто Віталію Сербіну. Побачив себе у відеосюжеті і сам «погорілий» даішник. Після цього він зізнався у скоєному. Як повідомив «ВСІМ» речник ДАІ УМВС в Хмельницькій області Андрій Лужняк, по даному факту проводиться службове розслідування. А сам інспектор відсторонений від служби.

Щодо позову до суду, то Віталій Мацьоцький повідомив «ВСІМ», що позов нібито вже підготували. І він до нього активно готується. Зізнається, що має чимало матеріалів та свідчень щодо незаконних схем роботи Віталія Сеербіна та його підлеглих. Про перебіг подій ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Джерело: Сайт: vsim.ua