У Хмельницькому перші дибати на мера, перетворились в балаган

6 Листопада 2015 17:03
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

За планом – дебати, у висновку – казна-що. Переможців першого туру виборів на міського голову Хмельницького заслухала рада майдану.

Привід – підписання Меморандуму між претендентами у мери та громадськими активістами. Обидва кандидати – Олександр Симчишин і Костянтин Чернилевський представили свої програми і відповідали на запитання хмельничан – агресивно налаштованих проти обох.

Замість дискусії, яка мала б розгорітися поміж, претендентами у мерське крісло, вони згуртувалися. Причина – часто недоречні запитання членів ради майдану. Так активісти хочуть аби міський голова виділив окрему вулицю, проїзд на якій заборонятимуть у другій половині дня, де розставлять лавки для спілкування людей похилого віку.

Як повідомляє “Екслюзив“, свої дорослі питання озвучували дитячими устами. Вигукували поза чергою і не слухали відповідей. Натомість активістів із руху «Чесно» зацікавило походження грошей на передвиборчу агітацію кандидатів.

Будівництво, а особливо не зовсім законне і боротьба з такими недобросовісними забудовниками – знову ж таки об’єднала кандидатів на міського голову. Кожен із них переконаний, що неправомірна забудова компетенція не міської ради, а правоохоронних органів.

Наостанок обом кандидатам запропонували підписати Меморандум із радою майдану про прозорість діяльності на посаді міського голови.

Олександр Симчишин на документі підпис свій поставив, а Костянтин Чернилевський взяв документ для ознайомлення. Обіцяв підписати пізніше.