ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

19 Листопада 2015 14:05

vosklicatelnyi_znak-191x300У Кам’янці вдова бійця АТО отримала ключі від квартири. Родина загиблого героя АТО Романа Наглюка отримала ключі від квартири із рук міського голови під час засідання першої сесії новообраної Кам’янець-Подільської міськради.

Роман Наглюк загинув 4 серпня 2014 року у віці 28 років, захищаючи нашу державу на Сході, від осколкового поранення в серце. Наприкінці минулого року загиблому герою відкрили меморіальну дошку у його рідному селі на Кам’янеччині на фасаді школи, де він навчався.

За мужність і героїзм, проявлені під час захисту Вітчизни, Роману Наглюку присвоєно звання “Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району” (посмертно). А вже у квітні цього року Президент нагородив захисника орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

У Старокостянтинові розкопали стокілограмову авіаційну бомбу. Під час проведення земляних робіт у Старокостянтинові поблизу військового полігону, люди випадково натрапили на фугасну авіаційну бомбу ФАБ-100 часів Другої світової війни. Група піротехніків прибула на місце знахідки вибухо-небезпечного предмета і знешкодила його.

Спікер Верховної Ради планує відвідати Хмельницький. Володимир Гройсман в п’ятницю, 20 листопада, з робочою поїздкою відвідає Хмельницьку область. Високопосадовець має зустрітися в приміщенні Хмельницької облдержадміністрації з новообраними головами об’єднаних територіальних громад. Ймовірно, що Голова ВР також відвідає завод «Новатор» .