ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

20 Листопада 2015 10:19

vosklicatelnyi_znak-191x300У рейтингу комфортних міст Хмельницький на 7 місці. Дослідження українських міст, яке презентувало видання “Ліга Бізнесінформ” щодо якості надання різноманітних послуг проводилося вперше. До уваги бралися якість комунальних послуг, освіти, дозвілля, спорту, торгівлі, медицини та роботи, тоді ще – міліції. Найкраще рівень послуг оцінили жителі Вінниці. Далі в рейтингу – Харків, Тернопіль, Львів, Чернівці, Черкаси. Замикають рейтинг – Миколаїв, Запоріжжя Суми.

Хмельницьку АЕС добудують майже за 100 мільярдів гривень. Чеська “Шкода” підтвердила готовність брати участь у проекті. Вона працює за європейськими законами, проблем не повинно виникнути. Україна готова підтвердити своїми статутними рішеннями те, що вони братимуть участь у добудові 3 і 4 енергоблоків, кажуть в “Енергоатомі”.

Також “Енергоатом” збирається більше використовувати американського ядерного палива компанії “Вестінгхаус” — замість російського. Роботи планують завершити до 2020 року і вартуватимуть вони близько 4 мільярдів євро.

Понад 3 тисячі переселенців з Криму та зони АТО отримують пенсії на Хмельниччині.Середній розмір пенсійної виплати в області на 1 листопада цього року становив 1502,23 гривні

Серед людей, які отримують грошову допомогу, 22,6 тисячі пенсіонерів силових структур і 3,3 тисячі громадян України, які тимчасово переселились з Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей.