ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

24 Листопада 2015 12:02

vosklicatelnyi_znak-191x300Новий-старий мер Нетішина чекає на громадян у прозорій приймальні. Повторно обраний Нетішинський міський голова Олександр Супрунюк днями провів прийом громадян. Родзинкою прийму стала нещодавно відкрита приймальня, яка є відкритою і прозорою у прямому сенсі слова.

У міській раді впевнені, що така новація наблизить чиновників до людей і спрятиме налагодженню співпраці влади і громади.

На Хмельниччині з військової частини втік озброєний боєць. Надійшло повідомлення від Хмельницької військової служби правопорядку, про те що під час проходження військової служби здійснив втечу зі зброєю Ткач Іван Степанович. Чоловік 1970 р.н., уродженець с. Кудренці Борщівського р-ну, Тернопільської області. Наразі проживає у Кам’янці-Подільському.

Поліція просить жителів при отримані інформації про місце знаходження втікача негайно повідомити в Кам’янець – Подільський ВП ГУ НП України в Хмельницькій області або за номером 102.

Хмельниччина увійшла в четвірку лідерів з імунізації проти поліомієліту. Хмельниччина, наряду із Житомирською, Кіровоградською та Миколаївською областями, найкраще впоралася із проведенням першого райнду додаткової імунізації проти поліомієліту.

Заступник міністра охорони здоров’я Ігор Перегінець зауважив, що по закінченню першого раунду імунізацією охоплено майже 1,5 мільйона дітей віком від 2 місяців до 6 років, що становить майже 65%.

З початку року податківці провели 565 перевірок підприємств Хмельниччини. Це на 248 перевірок менше порівняно з аналогічним періодом минулого року. За результатами контрольно-перевірочної роботи донараховано податкових зобов’язань на загальну суму 223,4 мільйона гривень. Із донарахованих сум стягнуто до бюджету 41,7 мільйона гривень.

Протягом січня-жовтня зменшено збитків з податку на прибуток на 28,1 мільйона гривень та залишків від’ємного значення ПДВ, які включаються до податкового кредиту на 9,8 мільйона гривень, що позитивно вплине на сплату поточних платежів при декларуванні податкових зобов’язань платниками податків в наступних звітних періодах, вважають в обласній фіскальній службі.