ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

25 Листопада 2015 11:59

vosklicatelnyi_znak-191x300У Хмельницькому два дні витимуть сирени. 26 та 27 листопада в обідню пору в місті завиє сирена. Таким чином заплановано проведення комплексної перевірки стану системи оповіщення цивільного захисту.

Перевірка обласної системи оповіщення цивільної оборони проводиться відповідно до “Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2015 році”.

Чиновника з Хмельниччини, що набрав півмільйона хабарів, суд випустив за 50 тисяч. Суд арештував  все майно хабарника і постановив, що цього майна достатньо для того, аби випустити підозрюваного з-під варти під заставу у 50 тисяч гривень.

Як відомо, держреєстратор на відкатах заробив півмільйона гривень. Чиновника взяли “на гарячому” під час отримання ним чергового хабаря у сумі 11 тисяч гривень.

Після ДТП у Хмельницькому за участі автомобіля поліції розпочали службову перевірку. 21 листопада, на перехресті вулиць Чорновола та Трудової сталася аварія за участі автомобіля Хмельницького міського відділу поліції. Внаслідок ДТП зіткнулися три легковики. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Як зазначила начальник сектору комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області Інна Глега, в цей час правоохоронці їхали на виклик, увімкнувши проблискові маяки та сирену. Під час переїзду перехрестя кілька автомобілів пропустили поліцейських. Проте водій за кермом “Шевроле”, рухаючись перпендикулярно, не дав дорогу працівникам поліції. У результаті зіткнення автомобіль правоохоронців відскочив у бік, зачепивши ще одну автівку.Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди, проводять необхідні експертизи. Максимум службова перевірка може тривати протягом місяця.