ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

27 Листопада 2015 11:55

vosklicatelnyi_znak-191x300У Хмельницькому учасники АТО зможуть навчатися за державний кошт. На виконання доручення Кабміну у Хмельницькій міській раді розробили план заходів щодо соціальної та професійної адаптації учасників АТО.

“Учасники АТО мають можливість пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного бюджету у професійно-технічних навчальних закладах, автошколах ТСОУ, навчально-курсових комбінатах, курсах водіїв тощо з терміном навчання до 12 місяців”, – повідомили в прес-службі.

Для реалізації зазначених можливостей необхідно із вказаними нижче документами звернутися до управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Проскурівське підпілля, 32, каб.8 для подальшого укладання відповідних договорів з навчальними закладами.

У хмельницькому аквапарку знизили ціни. У хмельницькому аквапарку “7 Океан”, офіційне відкриття якого відбулось 21 листопада, з наближенням Нового року оголосили сезон новорічних цін. Про це повідомили в адміністрації закладу.

За словами керівництва аквапарку, ціни з нагоди свят суттєво зменшились і діють уже з 26 листопада. Тепер тут великі знижки на сімейні тарифи та для відвідування закладу однією людиною. Загалом, спростили усю систему, забравши обмеження ранкового та вечірнього часу.

Більше 1900 мешканців Хмельницької області працюють нелегально. З початку 2015 року на 64 підприємствах і установах та у 48 фізичних осіб зафіксовано факти виплати заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства.

У цілому, за результатами проведених перевірок донараховано 5,2 мільйона гривень. З них 4,4 мільйона гривень – податок на доходи фізичних осіб та 800 тисяч гривень єдиного соціального внеску.