ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

3 Грудня 2015 10:58

vosklicatelnyi_znak-191x300На Хмельниччині з’явиться оновлений колл-центр поліції. Оновлений call-центр поліції уже запрацював у столиці. Інформація надходитиме до єдиного інформаційного центру у столиці – так званого call-центру. Цю інформацію оброблятиме група операторів, які є незаангажованими і незалежними від стороннього впливу. Вони прийматимуть дзвінки і, в разі необхідності, передаватимуть інформацію диспетчерам “102”, які направлятимуть наряди на місце події.

З новацій у системі передбачено СМС-інформування заявника про реєстрацію звернення та етапи його розгляду, а також контроль за діяльністю кожного наряду поліції і координація їхніх спільних дій.

Книгу про історію пожежно-рятувальної служби презентували рятувальники Хмельниччини. Задум щодо написання книги належить Петру Томчишину, який 15 років поспіль очолював пожежно-рятувальну службу Хмельниччини, і однією з його мрій було розповісти людям про те, як з минулих часів формувалась пожежна охорона подільського краю.

Гортаючи сторінки видання, читач порине у сиву давнину історичного минулого, дізнається про створення та діяльність пожежно-рятувальних формувань на теренах Хмельниччини з давніх часів і до початку Другої світової війни.

На Хмельниччині до війська протягом місяця призвали 520 чоловіків. 30 листопада завершився осінній призову до війська. До армії відправили 520 жителів області віком від 20 до 27 років. Усі вони проходитимуть строкову службу. Службовці із вищою освітою виконуватимуть свій військовий обов’язок один рік, без – півтори року.

Із 520 чоловіків, яких уже призвали до війська, більшість служитимуть у Збройних силах України. Таких серед подолян 372. Ще 148 проходитимуть строкову службу в лавах Національної гвардії.

В зону АТО строковиків не відправлятимуть.