ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

9 Грудня 2015 11:45

vosklicatelnyi_znak-191x300У Хмельницькому планують збудувати житло для 226 сімей військовослужбовців. На території Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького вздовж вулиці Горького до вулиці Шевченка будують житловий квартал для військовослужбовців. На стадії завершення уже 32-квартирий під’їзд для прикордонників.

Роботи ведуться без зривів, не зважаючи на погодні умови. У другому кварталі 2016 року буде здано житло в експлуатацію. Окрім того, планується розгорнути ціле містечко для прикордонників, де буде 226 квартир.Загалом, буде дві секції за кошти Держприкордонслужби. У 2015 році з бюджету виділено близько мільйона гривень, наступного року заплановано 62 мільйони гривень на будівництво житла для прикордонників.

Нагадаємо, що з 2000 року прикордонна академія не бувала житла: уже сформувалась черга із 230 сімей військовослужбовців.

Хмельницька міська лазня в аварійному стані. Ця проблема сильно запущена, є питання щодо котлів і реконструкції. Як виявилося, є експертний висновок 2010 року, де вказано, що міська лазня №1 знаходиться в аварійному стані і не придатна для використання. Вона фактично майже чотири роки працювала, будучи в аварійному стані.

Крім цього, є експертний висновок за 2015 рік. У ньому експерти теж вказали, що заклад знаходиться в аварійному стані. За словами будівельників, треба укріпити кути та стіни, стягнути стіни, почистити дах від шлаку.

На Дунаєвеччині відкрили музей АТО. Ініціатором створення музею виступив учасник АТО, мешканець Підлісного Мукарова Федір Пронак. До наповнення музею крім засновника долучились бойові товариші. На сьогодні серед експонатів є військова амуніція, обладнання, патрони та гільзи різних калібрів, залишки мін та снарядів, котрими ворог обстрілює наших військових з окупованих територій держави.