ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

10 Грудня 2015 11:27

vosklicatelnyi_znak-191x300У Хмельницькому у четвер не буде води. Впродовж усього дня, з 9:00 до 00:00 у місті обмежать водопостачання. Це пов’язано з тим, що комунальники приєднуватимуть другу чергу Чернелівського водогону.

У Хмельницькому повісилась 18-річна дівчина. Вона повісилася на трубі з допомогою власних капронових колготок. Тіло знайшли у вбиральні гуртожитку ПТУ №8. Дівчина залишила передсмертну записку, у якій написала, що її все дістало і вона не може більше так жити.

За даним фактом відкрито провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”.

Правоохоронці викрили мережу збуту фальсифікованого одягу «Nike» та «Adidas». Підпільне виробництво організував 29-річний хмельничанин. Цех працював в орендованому приміщені. Тут виготовляли спортивний одяг з логотипами відомих світових брендів «Adidas» і «Nike». Також правоохоронці встановили розгалужену мережу збуту фальсифікованого товару на гуртово-роздрібних ринках міста Хмельницького.

Було проведено 7 санкціонованих обшуків, в ході яких вилучено близько 900 одиниць фальсифікованого одягу з логотипами «Adidas» і «Nike», устаткування з матрицями для нанесення логотипів, швейне обладнання та інші товарно-матеріальні цінності на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Згідно статті Кримінального кодексу України, за якою проходить розслідування, підприємцю загрожує покарання у вигляді штрафу від 300 до 700 тисяч гривень.