ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

11 Грудня 2015 11:15

vosklicatelnyi_znak-191x300Хмельницька спецрота “Богдан” вирушила у зону АТО. 40 бійців спецроти «Богдан» вирушили у місячне відрядження у зону АТО до Донецької області. Серед них одна жінка-інспектор з кадрового забезпечення Тетяна Савчук.

Провести бійців у небезпечне відрядження прийшли рідні, друзі та колеги. Начальник обласного управління поліції Микола Семенишин подякував рідним правоохоронців за постійну турботу і підтримку, а волонтерам — за допомогу в забезпеченні бійців усім необхідним.

Очолив загін заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області полковник поліції Сергій Мельник.

Майже 400 тисяч витратить влада Хмельницького на два нових світлофора. У Хмельницькому на Озерній та Дубово встановлять по світлофору. Як повідомили у міськраді, їх придбання і встановлення коштуватиме бюджету міста майже 400 тисяч гривень.

Ще близько 30 тисяч гривень потрібно на відновлення світлофору на вулиці Тернопільській, який пошкодили внаслідок ДТП. Причеп вантажного автомобіля злетів з дороги та збив стійку, дві секції огорожі та вивів з ладу саму систему.

Полотна подружжя Мазурів, яких ще не бачив загал, побачать у Хмельницькому. Впродовж місяця на огляд поціновувачів образотворчого мистецтва представлені роботи Людмили та Миколи Мазурів. Це виставка унікальна тим, що на ній виставлені ретроспективні твори, та твори, що ще не експонувались. Метафорична мова творів Людмили та Миколи, на перший погляд, достатньо проста.

Створюючи композиції аплікативного характеру, митці залишились вірними подільської традиції у виборі кольоруТрадиційний подільський колорит: біле, червоне, чорне, – уособлює кольори долі. В традиціях українського світогляду білий – це символ невинності, чистоти та радості.

Виставка працюватиме до 9 січня в обласному художньому музеї.