Депутати не дозволили доньці голови Апеляційного суду викупити комунальне приміщення у центрі Хмельницького

27 Січня 2016 16:05

орендаДепутати Хмельницької міської ради не підтримали приватизацію нежитлового приміщення площею 55,8 кв. м на вулиці Подільській, 22/2, що у центрі Хмельницького, на яку претендує нотаріус Тетяна Палінчак.

За це рішення проголосувало 14 обранців із 40 зареєстрованих на черговій сесії міськради у середу.

Під час доповіді заступник начальника управління комунального майна Наталія Федоченко пояснила, що пані Палінчак здійснила невід’ємне поліпшення комунального майна на суму 57,1 тис. грн. Відповідно, згідно із законом про приватизацію невеликих державних підприємств (малу првиатизацію), має право претендувати на призатизацію шляхлом викупу.

Як зазначив на сесії міський голова Олександр Симчишин, це питання раніше підтримав виконком на своєму засіданні 22 жовтня 2015 року. При цьому він уточнив, що на сьогодні дано доручено профільному заступнику мера розробити документи на впровадження мораторію на приватизацію комунального майна у центрі Хмельницького.

Як відомо, нотаріус Тетяна Палінчак є донькою голови Апеляційного суду Хмельницької області  Віктора Ковтуна і дружиною заступника голови Хмельницького міськрайонного суду Олександра Палінчака.