У Хмельницькій області без газу можуть залишитися понад 3 тис. споживачів

27 Січня 2016 12:02
podilska.info

podilska.info

У Хмельницькій області без газу можуть залишитися понад 3 тис. споживачів, які не встигли облаштувати лічильниками помешкань з плитою та колонкою.

Як повідомляє сайт ПАТ “Хмельницькгаз”, із 35,5 тисяч таких квартир, без лічильника залишаються 3316. Найбільша кількість таких квартир у містах Хмельницькому – 2417, Кам’янці-Подільському – 734, Славуті – 47 та Волочиську – 51. Не дивлячись на активне та постійне інформування щодо дотримання закону та необхідності встановлення безкоштовного приладу обліку, а також наслідків відмови від послуги, клієнти і надалі ігнорують усі звернення газівників та всіляко ухиляються від встановлення лічильників, стверджують газовики.

«Хмельницькгаз» рекомендує терміново звернутись в служби клієнтського сервісу «Єдине вікно» за місцем проживання та написати заяву на встановлення лічильника.

«Щоб уникнути відключень від газопостачання, пропонуємо нашим споживачам скористатися останньою можливістю та негайно встановити лічильники, адже прилади є в наявності та наші технічні можливості дозволяють забезпечити облік газу даній категорії споживачів та приступити до виконання третього етапу по забезпеченню обліковими пристроями споживачів з однією плитою», – зазначив сказав головний інженер «Хмельницькгазу» Олександр Лоб.

На сьогодні у Хмельницькій області лічильниками обладнано 346 тисяч домогосподарств, що становить 87,7% від загальної кількості газифікованих осель.