ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА ПОДОЛЯН НА ВІДКРИТОМУ ЧЕМПІОНАТІ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ З РУКОПАШНОГО БОЮ

18 Лютого 2016 11:57

Два перших командних місця виграли подоляни на відкритому чемпіонаті Хмельницької області з рукопашного бою. Змагання присвятили воїнам-інтернаціоналістам. Вони зібрали більше двох сотень учасників із п’яти областей України. Вже завтра наші спортсмени їдуть до Луцька на міжнародний турнір з рукопашного та змішаного боїв. 

Змагалися учасники обласного чемпіонату в двох розділах: «легкому» та «дозованому» контактах. В обох категоріях по шістнадцять золотих медалей виграли вихованці Хмельницької спортивної підготовчо-міліційної школи «Самсон-право», чим здобули собі перемогу в двох командних заліках. На універсальних бійців у спортивній школі і роблять головну ставку. А ще навчають їх бути самостійними. Коли змагання відбуваються на рідному татамі, спортсмен сам на сам залишається із суперником. Тренерський склад і старші спортсмени школи, зазвичай, задіяні в суддівстві. Тож на підказку наставника та досвідчених товаришів  розраховувати не доводиться.
Команда зі Старокостянтинова до призової трійки не увійшла в жодному з двох розділів. Та спортсмени показали гарний рівень спортивної підготовки.
Уже в найближчий четвер наша команда в складі 20 спортсменів їде до Луцька. Там відбудеться міжнародний турнір з рукопашного та змішаних боїв.  Нашу область представлять найкращі.
На цих змаганнях наші спортсмени виступатимуть уперше. Прогнозують, там на них чекатиме зустріч з представниками Азербайджану, Білорусі та Польщі.

Джерело: www.odtrk.km.ua