У КАМ’ЯНЦІ З КАНЬЙОНУ ЗРОБЛЯТЬ ТУРИСТИЧНИЙ ЦЕНТР

18 Лютого 2016 16:58
vsim.ua

vsim.ua

Ідею облаштування благоустрою кам’янецького Каньйону презентували днями підприємцям у місцевій міській раді.

В місті заплановано відновити відпочинкову зону на березі річки Смотрич, оскільки шість десятиліть тому жителі та гості Кам’янця ще могли безперешкодно покататися тут на човнах та поніжитися на сонці.

“Проект дороговартісний, але розрахований на декілька років і я сподіваюся, що спільно громадою ми зможемо втілити його в життя. Разом ми ремонтували перехрестя, відновлювали Лебедине озеро, утеплюємо будинку, тому я впевнений, що вдасться зробити і це”, – каже міський голова Михайло Сімашкевич. З міського бюджету вже виділили 100 тисяч гривень на розчистку самосіву та бруду, який знаходиться в каньйоні.
Також для втілення задуму планується залучення коштів з обласного та державного бюджетів. Наразі у місті вже залучилися підтримкою місцевого депутата у Верховній раді.
А поки, за допомогою сил МНСників, у місті приступають для розчистки русла річки Смотрич та здійснюється збір заявок та пропозицій на відновлення та благоустрій зони відпочинку в каньйоні, які необхідно направляти до Департаменту житлово-комунального господарства. Проведення ж самого конкурсу відбудеться 23 лютого.

Джерело: www.odtrk.km.ua/