Симчишин призначив трьох начальників управлінь міськради

1 Березня 2016 14:58

призначеноМіський голова Хмельницького Олександр Симчишин провів ряд кадрових призначень.

Про це повідомляє сайт міської ради.

На посаду начальника управління торгівлі призначено Олександра Панченка. До цього він працював пританим підприємцем (створив у Хмельницькому мережі магазинів продуктів харчування “Кошик” та побутової хімії “Триде”).

Новим начальником управління економіки стала Оксана Новодон. До призначення працювала начальником відділу зовнішньо-економічної діяльності та міжнародного співробітництва в облдержадміністрації.

На посаду начальника управління освіти призначено Романа Миколаїва, який працював головним спеціалістом в управлінні сім’ї, молоді та спорту ОДА, був викладачем в одному з вишів на Тернопільщині.

На посаду директора комунального підприємства “Чайка” Хмельницької міської ради призначено Василя Рибачка.

Крім цього, Симчишин звільнив директора комунального підприємства “Парки і сквери міста Хмельницького” Сергія Кучера, начальника управління адміністративних послуг – адміністратора Світлану Король, завідуючу міською комунальною аптекою “Віола” Ольгу Гребенюк.

Також перетасував робоче місце начальника житлово-експлуатаційної контори №1 Олександра Забурмеху, якого відправлено керувати житлово-експлуатаційною конторою №5.