У Симчишина викинуть 1,3 млн. грн на перевезення посадовців представницькими автівками

21 Березня 2016 13:56
vsim.ua

vsim.ua

Хмельницький міськвиконком акцептував пропозицію з перевезення посадових осіб міської ради та її виконавчого комітету на загальну суму 1 млн. 333 тис. грн.

Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Переможець торгів – Комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту має забезпечувати високоякісну організацію перевезень посадовців. Кількість посадових осіб, у розпорядженні яких на протязі робочого дня має перебувати окремий легковий автомобіль, становить 13 осіб.

Для обслуговування керівництва міської ради та її виконавчого комітету підприємство забезпечує не менш як трьома автомобілями представницького класу.

Для обслуговування делегацій, які перебувають з візитом у Хмельницькому, комунальники повинні забезпечити перевезення одним мікроавтобусом з кількістю посадочних місць не менше восьми.

Розрахунок вартості послуг учасником здійснюється, виходячи з вартості сукупного проїзду усіма автомобілями 16476,67 км. шляху та сукупного часу експлуатації (простою) 1904,67 годин в кожний повний місяць до 31 грудня 2016 року включно.

Єдиним конкурентом виступило Комунальне автотранспортне підприємство Хмельницької обласної ради, пропозиція якого була вищою на 11%.

Довідка НГП. Протягом 2010-2015 років хмельницький міськвиконком натендерив пасажирських перевезень на 6 млн. 692 тис. грн.