В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ НА ЗУПИНКАХ ОНОВЛЯТЬ РОЗКЛАД РУХУ

13 Квітня 2016 16:45

маршруткаУпродовж трьох місяців у Хмельницькому на зупинках громадського транспорту мають з’явитися розклади руху європейського зразка. Щоправда будуть розміщені лише графіки руху тролейбусів та автобусів «Електротрансу». Для цього комунального підприємства їх виготовлятимуть вінничани. Загальний кошторис проекту становить 250 тисяч гривень. Та в «Електротрансі» сподіваються, що вдасться домовитися і зменшити витрати.

За словами директора «Електротрансу» Віктора Паламарчука, встановлювати графіки руху планують власними силами. Це дозволить зекономити 50-55 тисяч гривень. Якщо все пройде успішно, то протягом двох місяців графіки виготовлять. Ще місяць піде на їх встановлення».

Нові графіки руху будуть виготовлені із оцинкованого металу та захищені антивандальним склом. Ще одним плюсом стане те, що у разі змін, інформаційні листи в них можна буде замінити без особливих проблем та затрат. В «Електротрансі» також повідомили, що встановлені вони будуть практично на всіх зупинках, окрім однієї-двох кінцевих, де немає сенсу розміщувати графіки.

Нагадаю, що днями у Хмельницькому з’явилися ще три облаштовані зупинки, де можна сховатися від дощу та спеки, очікуючи на транспорт – повідомляє прес-служба міської ради. Було встановлено два нових павільйони для очікування пасажирами громадського транспорту на зупинках на вулиці Тернопільській. А після розгляду звернень мешканців Дальніх Гречан з’явився навіс на кінцевій транспортній зупинці на вулиці Волочиській. Робота у цьому напрямку продовжується.