Комунальники Симчишина провалили тендер на 14 млн. грн через бюрократичні довідки

14 Квітня 2016 14:41

чудоУправління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міськради не зуміло розтендерити 13,9 млн. грн на реконструкцію недобудованого плавального басейну школи №20 під дитячий дошкільний заклад на 6 груп на вул. Ричка, 1.

Про це повідомляє “Вісник державних закупівель”.

На торги заявилося три підрядника: Товариство з додатковою відповідальністю “Промбуд-1” (Хмельницький) з пропозицією 13,6 млн. грн, ТОВ «Будівельний Альянс Груп” (Хмельницький) – 14,2 млн. грн, ТОВ “Поділля-Інвест Сіті” (Хмельницький) – 13,4 млн. грн.

Однак комітет конкурсних торгів відхилив дві тендерні пропозиції через невідповідність кваліфікаційним критеріям, передбачених ст. 16 «Про  здійснення державних закупівель».

Зокрема, Товариство з додатковою відповідальністю “Промбуд-1” не надало довідки з органів статистики про обсяги виконаних будівельно- монтажних робіт за 2014-2015 роки (мають становити не менше 7 млн. гривень).

ТОВ «Будівельний Альянс Груп” надав таку довідку, але за 2013-2014 роки, що не відповідає кваліфікаційним вимогам, встановлених у документації конкурсних торгів.

До участі було допущено ТОВ “Поділля-Інвест Сіті”, в якого “грала” документанція, але через відсутність конкуренції торги відмінили.