З УРОЧИСТОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НОВОМУ ГУБЕРНАТОРУ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ ДОВЕЛОСЯ ВИХОДИТИ ЧЕРЕЗ ЗАПАСНИЙ ВИХІД

29 Квітня 2016 14:34

Корнійчук ОДАГромадські активісти Хмельниччини виступили проти новопризначеного голови облдержадміністрації, члена політичної партії «Удар» Олександра Корнійчука. Точніше – проти способу, в який посадовець очолив область. Обурені представники громадськості краю висловили свої претензії Віталію Ковальчуку – першому заступнику Глави Адміністрації Президента України, який приїхав представити свого однопартійця на посаді голови облдержадміністрації. Таке кадрове призначення активісти області вважають щонайменше непрозорим.

Народні депутати від Хмельниччини, представники місцевих осередків політичних партій, працівники структурних підрозділів облдержадміністрації вітають нового керівника області. Інформація коротка – був на Майдані, зарекомендував себе гарно. Щоправда, таке кадрове призначення не до смаку громадським активістам краю. Вони, виявляється, висловили свої застереження щодо кандидатури Олександра Корнійчука Президенту України. За відсутністю реакції змусили вислухати свої претензії у Будинку рад першого заступника глави президентської адміністрації.

Пристрасті розпалюються. Віталій Ковальчук віддувається за всіх, новий губернатор у суперечках участі не бере. Сорокадворічний військовий інженер, народний депутат 7-го скликання і очільник обласного осередку партії «Удар» Олександр Корнійчук за 15 хвилин до цього висловив сподівання на конструктивну співпрацю в краї.

Приділити максимальну увагу учасникам антитерористичної операції, які повертаються з фронту додому. А ще активізувати процес децентралізації в краї та налагодити систему надання якісних адміністративних послуг населенню. Такі першочергові завдання Президента країни владі на місцях – розповів представник адміністрації Порошенка.

Призначення нового губернатора громадські активісти Хмельниччини вважають непрозорим. А ще сумніваються у результативній роботі нової владної команди в краї.

Кажуть «перший млинець грудкою». Отож прогнозувати як запрацює новий керманич в області поки зарано. Але «ударівцям», мабуть, на Хмельниччині не щастить. Бо зі свого урочистого представлення на посаді Олександру Корнійчуку довелося виходити через запасний вихід.