У Хмельницькому пройде форум розвитку в форматі «світового кафе»

16 Травня 2016 17:04
Робоча група вже провела своє засідання. Попереду форум, на якому разом із мешканцями Хмельницького мають розглянути стратегію розвитку міста до 2015 року

Робоча група вже провела своє засідання. Попереду форум, на якому разом із мешканцями Хмельницького мають розглянути стратегію розвитку міста до 2015 року. Фото: автора

Про це заявив заступник міського голови Володимир Гончарук.
У міській раді пройшло засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку міста Хмельницького до 2025 року. Під час якої заступник міського голови Володимир Гончарук повідомив, що 22 травня в місті пройде форум розвитку «Майбутнє Хмельницького».«Це буде стратегічна сесія в форматі «світового кафе», який зараз дуже популярний за кордоном, – заявив Володимир Володимирович. – Буде два напрямки – розробка самої стратегії та засоби комунікації з громадськістю. Фактично «світове кафе» – це альтернатива засідань у залах, коли самі чиновники пишуть стратегію для мешканців, а люди не можуть про неї взагалі нічого не знати: що там написано, які основні цілі, її функція. Тому ми хочемо почути думку хмельничан».

«Стратегія буде працювати лише тоді, коли вона буде консолідованим продуктом влади та громади», – стверджує Галина Васильченко, незалежний експерт з місцевого розвитку, голова правління ГЦ «Ділові ініціативи».

Отож, вже в міській раді закликають усіх хмельничан проявити активність та прийти 22 травня на форум, який о 12.00 розпочне свою роботу в торгово-промисловій палаті, що на вулиці Подільська, 109/1.