На Хмельниччині викрито незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв

24 Травня 2016 13:38
agronews.ua

agronews.ua

Слідче управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Хмельницькій області викрило незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

У рамках кримінального провадження у Хмельницькому проведено обшуки в приміщеннях кафе-бару та автомобілях, які використовувались фігурантами для вчинення незаконної діяльності. Вилучено готову продукцію у кількості понад 600 літрів, яка розлита в ПЕТ-пляшки різної ємності та «beg-in-box» пакети ємністю 10 літрів.

Крім того виявлено пристосування для функціонування підпільного горілчаного цеху: лійки; пусті каністри та ПЕТ-пляшки різної ємності; скляну тару, а також хімічні домішки для виготовлення недоброякісних алкогольних напоїв під виглядом коньяку, предмети для вимірювання (спиртометри) та змішування рідин.

Проведеними заходами виявлено, що вказаною групою ділків у період березня-травня 2016 року було у протиправний спосіб виготовлено та реалізовано алкогольні напої під виглядом горілки та коньяку у кількості понад 2000 літрів. «Продукція» не обклеєна марками акцизного податку встановленого зразка та виготовлена із недоброякісної сировини, яка може становити загрозу для життя та здоров’я людей або призвести до отруєння чи інших тяжких наслідків.