У Кам’янці-Подільському масштабне ДТП за участю поліцейських

26 Травня 2016 11:15

Вчора у Кам’янці-Подільському на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Червоноармійській сталося масштабне ДТП за участю п’яти автомобілів.

Наразі на місці події працюють працівники міськвідділу Національної поліції та прокуратури, опитуються свідки.

Стан здоров’я всіх учасників ДТП задовільний: вони відбулись синцями, царапинами та забоями голови.

За неофіційною інформацією аварія сталась так: автомобіль патрульних поліцейських Toyota Prius рухався по проспекту Грушевського в напрямку центру міста (достеменно не відомо, чи були включені проблискові маячки, сирена та якого кольору був світлофор в той момент), на перехресті з вулицею Червоноармійською він зіткнувся легковиком «Geely», внаслідок зіткнення поліцейських викинуло на частину тротуару, а легковик зачепив ще три автомобілі (дехто не встиг вчасно загальмувати).

Фото Дмитра Шеремети, НГП

Фото Дмитра Шеремети, НГП

Фото Дмитра Шеремети, НГП

Фото Дмитра Шеремети, НГП

Фото Дмитра Шеремети, НГП

Фото Дмитра Шеремети, НГП

Це попередня версія озвучена свідками, поки ні в поліції, ні в прокуратурі ситуацію не коментують, оскільки ще проводиться опитування свідків та учасників аварії.

НГП також стало відомо, що за кермом одного з автомобілів-учасників ДТП перебував старший син Юрія Яриновського, депутата Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода» . У нього діагностовано струс мозку. Наразі точно не відома його участь в масштабній аварії.

Працівники міськвідділу поліції у присутності свідків та звичайних перехожих перевірили рівень алкоголю в крові свого колеги – водія Toyota Prius, алкотест казав 0,00 проміле.