Псевдогромада Уграк планує провести у Хмельницькому науково-практичну конференцію

2 Червня 2016 17:36

Псевдогромада Уграк, де нещодавно були проведені правоохоронцями обшуки, планує провести у Хмельницькому науково-практичну конференцію. Про це повідомляє так звана міжнародна газета «Быть добру».

image-0.02.01

«Науково-практична конференція «Безпосереднє самоврядування і пряма демократія в Україні» (м. Хмельницький, 4-5 червня 2016 р.)

ЗАПРОШЕННЯ

на науково-практичну конференцію «Безпосереднє самоврядування і пряма демократія в Україні»

Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Соборна, 57, Федерація профспілок.

Дата проведення: 4-5 червня 2016 року.

Організатор конференції: територіальна громада міста Хмельницький

Газета, котра надрукувала відповідне оголошення виходить в Росії, Україні, Білорусії та Казахстані.

Нагадаємо, що подібні ідеї створення псевдогромад були започатковані на Донбасі для реалізації федерального устрою нашої держави та носять відверто сепаратистський характер.

Для довідки: 21 травня за фактом самовільного присвоєння владних повноважень Ольгою Уграк було порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 353 ККУ (Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи).

“Oсоби, які назвались уповноваженими громади видавали дозвільні документи на діяльність, яка може бути ліцензована тільки державою: реєстрація підприємців та перевізників. За це вони отримували кошти. На підставі цих дозволів, так звані народні підприємці і перевізники діяли без сплати податків, без дотримання норм у сфері перевезення населення”,- зазначив на прес-конференції з цього приводу т.в.о начальника міського відділу поліції Володимир Калашнік.