У Хмельницькому запустили завод з виробництва молокопродуктів за нетрадиційною технологією

10 Червня 2016 16:33
vsim.ua

vsim.ua

Грузинські молочні продукти – на прилавках Хмельниччини. В краї запустили нове оригінальне виробництво молока, сметани та масла, йогуртів і сирів. Підприємці з Грузії вклали значні гроші та відновили виробництво на молочному заводі в Ружичній – це Хмельницький район. І, нарешті, презентували увесь спектр своєї продукції.

Йогурт «Мацоні» і фірмова сметана, масло, кефіри і сири – грузинські підприємці пригощають подолян оригінальними продуктами, виготовленими за спеціальними технологіями. Урочистому виходу на ринок Хмельниччини передувала півторарічна наполеглива робота. Саме стільки часу та декілька сотень тисяч доларів знадобилося, аби відродити кисломолочне виробництво у Ружичній.

Завод у Ружичній отримав друге дихання і спочатку його грузинські власники планували виготовляти тут лише сировину для основного виробництва. Тобто розширити сировинну базу за рахунок українського товаровиробника, а продукцію експортувати до Грузії.

15 років успішної діяльності в Грузії і завод «Кобулетурі» – один із лідерів тамтешнього молочного ринку. Тепер багаторічна співпраця з українськими товаровиробниками переросла у нову якість – грузинські продукти нарешті на столах у подолян. Інвестори запевняють: продукція «Кобулетурі» виготовляється за нетрадиційною для України технологією. І вся вона – натуральна та якісна. Далі- слово  за подільським споживачем.

Відроджений молокозавод – це і нові робочі місця, і, звісно, співпраця з виробниками молочної сировини. Іноземні партнери вже співпрацюють із багатьма сільськими господарствами краю, а згодом планують інвестувати в них.

Отже грузинська молочна продукція вже на ринках Хмельниччини. Тепер виробники чекають на схвальну оцінку споживачів.