«Лісапетний батальйон» з Хмельниччини агітує на виборах у Чернігові

14 Липня 2016 14:37

Про це говориться у статті «Української правди» «Боса Юля проти “домовичка” Микитася: вибори на 206-му окрузі».

Артистки “Лісапетного батальйону” активно агітують проголосувати за кандидата-самовисуванця, киянина Максима Микитася, президента корпорації “Укрбуд”, колишнього депутата Київради від партії “Удар”, яка в 2014-му році влилася в Блок Петра Порошенка.

«Оскільки виборча кампанія триває коротко, і до всіх селищ заїхати нереально, Микитась організовує на ці концерти до десятка автобусів людей з інших населених пунктів.

До речі, один концерт “Лісапетного батальойну” коштує від 3,5 тисяч доларів. Прогриміло вже не менше десятка виступів – можливо, це обійдеться кандидатові як опт?» – розмірковують журналісти видання.

«Сам кандидат явився народу на сцені разом із “Лісапетним батальйоном” аж через дві години від анонсованого початку концерту. До того людей розігрівали місцеві лабухи.

Солістка ансамблю вже після першої пісні взялася агітувати за кандидата.

11

“Людину можна пізнати за одну хвилину, глянути й сказати, яка в нього душа… Я не підтримую всіх, я підтримую тільки тих, кого люблять і поважають. Бачите, яка я велика і гарна баба. Я ніколи не викидала слів на вітер… Підтримайте Максима Микитася…

Я за молодість, молоді – вони виховані вже в другий час, вони по-другому мислять, вони такі настирливі, вони впевнені. Я знаю, що ці мудрі люди зроблять правильний вибір, бо вони є мудрими, роботящими…” – зверталась до сільської публіки артистка».