На Хмельниччині застрелено чупакабру (ФОТО)

26 Липня 2016 11:33
У селі Новолабунь, що на Полонщині, у власному дворі селянин знищив невідому істоту, яка забігла до нього в хлів. Днями місцевий житель (з особистих причин чоловік не захотів розголошувати своє ім’я) на власному подвір’ї побачив дивне створіння, за описом схоже на чупакабру.

Звір пересувався швидко, передні лапи були коротші за задні, особливо впадала в очі хвороблива худорлявість невідомого звіра і дуже довгий тонкий хвіст. Після того, як істота  непомітно  шмиганула  до хліву, господар  кинувся до хати за рушницею і застрелив «непроханого гостя».  На жаль, усі подробиці появи і ліквідації тварини мешканець села Новолабунь коментувати відмовився.

чуп2

На реальному фото, зробленому  на телефон очевидця, дійсно можна побачити незрозумілого звіра, несхожого ні на лисицю, ні на дикого собаку. Тож можемо тільки здогадуватись, звідки з’явилась ця дивна істота.

Нагадаємо, що існують  різні версії походження чупакабри, але всі їх можна звести до трьох основних:

-мутант  тваринного походження, зазвичай койота, вовка або собаки;

-реліктова тварина, невідома науці, яка дожила до наших днів;

-істота, яка була створена в секретній лабораторії і втекла звідти.

Найцікавіше, що ця історія, як і багато інших в Україні, не має логічного закінчення. Ніхто з дослідників не може довести, що чупакабра дійсно існує. Однак і ніхто з них не може  повністю спростувати її існування.