Кадрові “чистки” в освіті: хто став директорами шкіл (СПИСОК)

4 Серпня 2016 15:30

Кадрові "чистки" в освіті: хто

Нові керівники восьми хмельницьких шкіл сьогодні показали себе. По черзі, як на шкільній лінійці, розповідали про досвід роботи. 

У Хмельницькому організували засідання громадської ради при управлінні освіти. На захід покликали нових директорів шкіл. Для знайомства. Мало відбутися, як анонсувала громадська рада, “знайомство громадськості”. Спочатку планувалося провести зустріч в управлінні освіти, але в останній момент перенесли її в колегіум ім. Козубняка. Людей прийшло небагацько – декілька вчителів і журналісти. Засідання затягнулося на дві години. Розпочали з біографій. Отже, знайомтеся з новими директорами:

Сергій Коріньовський, директор ЗОШ№8

Народився 1980 року. Навчався у педагогічному училищі. Раніше був заступником директора з навчально-виховної роботи  цієї ж спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8, також був вчителем фізичного виховання.   З 2005 року працював у Хмельницькому міському центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді, керівник гуртка «Пішохідний туризм».

Вадим Пірог, директор ліцею №17

Третого серпня головний освітянин міста представив нового директора ліцею №17. Ним став 35-річний Вадим Пірог.  Кандидат економічних наук, був до цього часу проректором кооперативного торгівельно-економічного інституту.

Оксана Віхтюк, директор колегіуму імені Козубняка

Народилась 1977 року. Закінчила Хмельницьке педагогічне училище. З 2004 по 2013 роки працювала заступником директора з виховної роботи в НВО №28, з 2014 р. – головний спеціаліст управління освіти Хмельницької міської ради. Призначена на посаду 21 липня. Борис Ратич, директор ЗОШ №20

Борис Ратич, директор ЗОШ №20

Народився 1968 року. Розпочав педагогічну практику з школи-інтернату №20. Досвід роботи: вчитель історії Хмельницького обласного ліцею №2, завідувач обласним притулком для неповнолітніх, викладач кафедри педагогіки та психології НАДПСУ ім. Б.Хмельницького. З 19 липня цього року приступив до виконання обов’язків на новій посаді керівника.

Інна Шпичко, директор ЗОШ№ 4

Народилась 1985 року. З 2012 по 2015 навчалась в аспірантурі Хмельницького національного університету за спеціальністю “Теорія і методика професійної освіти”.  Займала посаду заступника директора з виховної роботи у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі Працювала практичним психологом. На посаду призначена 20 липня.

Андрій Тарабан, директор НВК №4

Народився 1980 року. Педагогічну діяльність розпочав після закінчення Кам’янець-Подільського державного університету. Працював у Хмельницькому економічному університеті. З 2015 року – декан економічного факультету.  Кілька років вчителював у НВК№6.

Наталія Івасішина, директор ЗОШ №21

На посаду директора була призначена  19 липняє  Працювала вихователем дошкільного навчального закладу №24. З 2002 року викладала у  Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному коледжі.

Сергій Ткач, директор ЗОШ№6

Народився 1975 року. Закінчив Кам’янець-Подільський державний педагогічний інститут, кандидат історичних наук. Має чималий досвід роботи в освітній галузі. Сергій Ткач – кандидат історичних наук, колишній керівник міжшкільного виробничого комбінату, більш відомого як УПК.

Джерело: Сайт: vsim.ua