Біля залізничного вокзалу встановлять зупинку з накриттям за 280 тисяч гривень.

8 Серпня 2016 10:40
вокзал 1

http://vsim.ua

Заїзну «кишеню» на вулиці Шевченка облаштували ще два роки тому. Накриття для пасажирів досі не поставили. Підприємців не залучали. Витратять гроші з бюджету.
Справу розпочали, але довести до ладу поки не можуть. Через ремонтні роботи біля залізничного вокзалу в Хмельницькому часто обмежували рух громадського транспорту. По вулиці Шевченка розширяли дорогу в облаштовували заїзні «кишені». Роботи почалися з 2014 року. Подбали і про зовнішній вигляд привокзальної площі. Обіцяної реконструкції поки хмельничани не дочекалися. Але набридливих торгових точок тут вже немає. Й на цьому зупинилися.

вокзал 2

http://vsim.ua

З одної сторони по вулиці Шевченка зупинку давно облаштували. Знайшовся підприємець, який це профінансував. Зробив він це, встановивши торгову точку. Не знайшли такого для зупинки, яка веде в сторону Ракового. Довелося шукати кошти в бюджеті. На 2016 рік таких передбачено 280 тисяч.  – Замовили проектно-кошторисну документацію. Кошти в бюджеті передбачені. Якщо все буде добре, то місце з накриттям для пасажирів, що очікують транспорт, організуємо вже до кінця року, – повідомив «ВСІМ» начальник управління ЖКГ хмельницької міськради. Поки в міській раді обіцяють, що торгових точок на зупинці не буде. Гарантували це «ВСІМ» відразу два керівника. Для чого там ставити торгові точки? Їх на силу прибрали звідти. Ніяких МАФів або чогось іншого там не буде, – заявив начальник управління торгівлі Олександр Панченко. Там буде зупинка європейського зразка. Торгових точок там не буде, – говорить в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Сергій Шепурєв. Якою саме буде зупинка в жодному з управлінь поки не говорять. Готується відповідна документація. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».