Славутська міська рада подала до суду про визнання протиправної бездіяльності Кабінету Міністрів України

12 Серпня 2016 13:40
slavuta-mvk.info

slavuta-mvk.info

Міський голова Василь Сидор звернувся до голови Асоціації міст України Віталія Кличка та запропонував Асоціації міст України долучитись до участі у судовій справі з метою належного захисту прав пільговиків. Про це повідомляє прес-служба Славутського МВК.

Текст листа подаємо нижче:

«Шановний Віталію Володимировичу!

Тривалий час уряд України не вживає заходів щодо вирішення колапсу з перевезенням пільгових категорій населення на маршрутах загального користування. З метою належного захисту прав пільговиків, уникнення ситуацій припинення роботи перевізників, Славутською міською радою Хмельницької області подано позовну заяву до Окружного адміністративного суду міста Києва про визнання протиправної бездіяльності Кабінету Міністрів України.

Відповідно до ухвали суду у справі №826/8975/16 за вказаним позовом відкрито провадження та призначено судовий розгляд справи на 22 вересня 2016 року о 10:10 год.

Переконаний, що у разі об’єднання зусиль усіх міст України ми зможемо відстояти інтереси громад, тому звертаюсь до Вас із пропозицією розмістити на офіційному веб-сайті Асоціації міст України вказану інформацію, а також пропоную Асоціації міст України долучитись до участі у цій судовій справі на стороні позивача.

До звернення долучається: копія позову до Кабінету міністрів України та ухвала Окружного адміністративного суду м. Києва від 16.06.2016 р.

З повагою міський голова

м. Славута,

голова Хмельницького регіонального

відділення Асоціації міст України В.Б. Сидор»