Депутат зі Старокостянтинова продовжує наполягати, що родина губернатора Корнійчука і далі замішана у земельних махінаціях

15 Серпня 2016 11:31
мертві душі

wkola.at.ua

Голова земельної комісії і депутат Старокостянтинівської міської ради Степан Полупан продовжує розвивати тему земельних махінацій родини нинішнього голови Хмельницької ОДА Олександра Корнійчука.

Як повідомляє сайт “Старокостянтинів небайдужий”, місцевий обранець на сесї міськради оприлюднив документи, де деякі родичі Корнійчука голосували за сесійне рішення про виділення земельної ділянки на той момент померлій близькій людині.

“У своїй відповіді Корнійчуки говорять про те, що вони не оформили на себе земельну ділянку (924 м.кв., вул.Софійська, 36). Мене оформлення ніколи не цікавило, мене цікавить те, що в міській раді, на той час, дружина пана губернатора була головою партії УДАР – вона повинна була встати на сесії і сказати: “Шановні колеги, покійна бабуся мого чоловіка вже померла, ми не можемо приймати це рішення (про виділення їй землі – СНБ), її немає вже півтора року в живих!”. А ще більше, також тоді була депутатом мама губернатора, пані Корнійчук Людмила, яка, до того ж, була членом земельної комісії, вона також повинна була сказати, що її свекрухи немає в живих. Як вони могли голосувати за виділення цієї земельної ділянки?”, – обурюється Полупан.

Golosuvannya-Korniychuk

Залишаються претензії депутата Старокостянтинівської міської ради і до частини бізнесу родини губернатора. Мова йде про тамтешню піцерію“Мандарин” (вул.Острозького, 17/2), яка оформлена на дружину очільника області. Однак у відповіді Старокостянтинівської міської ради на депутатський запит сказано, що інформація про право власності на земельну ділянку за адресою вул.Острозького, 17/2 відсутня.

pravo-vlasnosti-na-zemelnu-dilyanku

Крім того, під час засідання сесії, архітектор міста Ю.Поліщук, підтвердив, що дозволу на дерев’яну споруду перед піцерією “Мандарин” не надавалося.

“Хто побудував незаконну дерев’яну споруду перед піцерією і яких вжито заходів через цей факт незаконного будівництва і самозахвату землі?”, – запитує Степан Полупан.

Як писав НГП, раніше голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук відреагував на закиди депутата Старокостянтинівської міської ради Степана Полупана щодо виділення земельної ділянки на покійну родичку високопосадовця. Також спростував інформацію про самозахоплення ділянки біля піцерії, яка належить його дружині, вказавши копію дозвільних документів на зі сплати відповідних коштів.