На реконструкцію стадіону у Чемерівцях, в який кілька років освоювали мільйони, підкинули крихти

16 Вересня 2016 17:28
wikimapia.org

wikimapia.org

Чемеровецька районна рада оголосила тендер на влаштування пішохідної доріжки на реконструйованому стадіоні у Чемерівцях.

Переможцем стало ПП “Чемеровецька будівельна компанія”, яке запропонувало ціну 189 тис. грн, повідомляється у системі “Прозорро”.

При цьому, замовник дещо обмежив коло бажаючих учасників у поданні документів.

“В зв′язку із нагальною потребою виконання робіт, відсутністю коштів на оплату витрат на відрядження та проживання робітників, з метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів Чемеровецького району, до участі в електронній закупівлі запрошуються учасники, що зареєстровані в органах ДФС як платники податків на загальних підставах та фактично знаходяться у Чемеровецькому районі. Досвід роботи за даним видом робіт повинен бути не менше 5 років”, – зазначено у супутній документації електронних торгів.

За даними ЄДР, ПП “Чемеровецька будівельна компанія” зареєстрована 2005 року місцевим мешканцем Сергієм Крамаром.

Нагадаємо, що у вересні 2011 року Чемеровецька райрада уклала угоду з ТОВ «Будівельний Альянс Груп» на реконструкцію стадіону «Товтри» на вулиці Центральній, 50 за 14,05 млн грн. Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи мали бути завершені до кінця 2012 року.

У 2013 році тодішній голова Хмельницької ОДА Василь Ядуха своїм розпорядженням №225 погасив кредиторську заборгованість на суму 6,6 млн. грн на об’єкт “реконструкція стадіону «Товтри», перерозподіливши бюджетні капвидатки.