Платні парковки у Хмельцицькому запрацюють після того, як переможець перереєструється та купить паркомати

19 Вересня 2016 17:35
vsim.ua

vsim.ua

Переможець конкурсу на організацію та провадження діяльності з забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування у Хмельницькому ФОП Драпалюк Ігор Сергійович зможе повноцінно приступити до роботи після того, як усуне зауваження виконкому.

Про це “Незалежному громадському порталу” повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Сергій Шепурев.

За його словами, пану Драпалюк необхідно перереєстуватися з Ярмолинецького району до Хмельницького.

Крім цього, переможець конкурсу повинен закупити 11 паркоматів для ведення підприємницької діяльності на двох паркомайданчиках: Південна та північна сторона проспекту Миру від вул.Трудової до АЗС (47 паркомісць) і Львівське шосе, північна сторона від виїзду з стоянки ПП «Ізіда» до входу в ринок «ВВК Поділля-2» (від входу в ринок ТД ринок «Тісса» до території буд. № 8) – 130 місць.

“Тільки тоді виконком зможе повторно розглянути і рекомендувати сесії міськради уповноважити фізичну особу-підприємця Драпалюка Ігоря Сергійовича організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування”, – додав Шепурев.

За даними НГП, Ігор Драпалюк у 2012 році на конкурсі з розіграшу платних парковок представляв інтереси ФОП Олександра Бабія, який виграв лот на встановлення паркоматів на привокзальній площі. У 2015 році міська рада через суд розірвала з ним договір оренди.