ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

10 Жовтня 2016 12:35

thumb_392440_news_mЦей тиждень виявився насиченим і багатим на події. Були і погані звістки, радісні новини й скандали. Про п’ять подій тижня у Хмельницькому, які варті уваги, читайте у підбірці від vsim.ua.
Журналісти “ВСІМ” підготували для читачів ТОП-5 новин тижня, які ви могли оминути увагою. Пропонуємо пригадати. 1

1. У понеділок, 3 жовтня, на службу до Збройних Сил України відправили 10 призовників з Хмельницького. Схвильовані батьки з сумом поглядали на своїх дітей. Юнаки уважно слухали вказівки воєнкомів та перешіптувалися між собою.

 

2 2. Наступного дня Хмельницький знову затопило. З самого ранку у місті дощило. Навіть після очистки стоків вода на Зарічанській стояла. Підтопило і двори на Курчатова та Проскурівського підпілля.

 

3 3. У четвер, 6 жовтня, хмельницькі активісти пікетували обласне управління поліції і вимагали відставки Миколи Семенишина. “У відставку! Семенишина – геть!”, “Хмельницькій роті спецпризначення – ганьба та позор”. З такими гаслами і навіть опудалом близько сотні протестувальників зібралось на Зарічанській, 7.

44. У суботу хмельничани навколішки та зі сльозами на очах прощалися з 21-річним лейтенантом Максимом Яровцем, який загинув 5 жовтня поблизу Мар’їнки. Провести в останню путь загиблого прийшло декілька сотень містян.

 

5 5. Того ж дня у Хмельницькому відкрили виставку світлин учасників АТО, які втратили кінцівки на війні. Її представила телеведуча “ТСН” Соломія Вітвіцька та співачка Марія Бурмака. Приїхали на презентацію і самі герої-“переможці”.