Представники громади Теофіпольщини просять Президента захистити очільника району від тиску з боку голови Хмельницької ОДА

11 Жовтня 2016 17:37

ручка пероЛист підписали відомі і авторитетні люди району.

«На сьогоднішній день голові Теофіпольской РДА не дають можливості нормально виконувати посадові обов’язки (прямим текстом примушують його написати заяву на звільнення). Насилають постійні перевірки чим практично паралізують роботу виконавчого апарату Теофілольської районної державної адміністрації. Вважаємо, що тиск з боку голови Хмельницької обласної державної адміністрації носить особистий, не об’єктивний характер, що немає ніякого відношення до професійних якостей Маєвського Ю.Ф. та виконання ним функціональних обов’язків, як керівника».

Наводять і ряд показників життєдіяльності району, які вважають прямою заслугою Маєвського.

«Зокрема, хочемо відмітити, що Маєвський Юрій Францович, перебуваючи на посаді голови райдержадміністрації за малий проміжок часу, зумів організувати та об’єднати навколо себе не тільки працівників виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а й сільгосптоваровиробників.

Він має активну життєву позицію, обраний депутатом Теоф!польской районної ради від БПП «Солідарність» та очолює однойменну фракцію райради. Активно підтримує напрям реформ у нашій державі, опікується дозвіллям дітей та молоді із залученням ix до спорту, особисто доставляв матеріальну допомогу до зони АТО, користується повагою та авторитетом серед людей, колег та депутатського корпусу.

У зв’язку з вищевикладеним, просимо Вас, вплинути на позицію голови Хмельницької обласної державної адміністрації відносно голови Теофіпольської райдержадміністрації Маєвського Юрія Францовича.

Щиро надіємось, що Ви почуєте наше прохання у листі, допоможете нам відстоювати добробут та спокій нашого району».

%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%821

%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%822

%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%823

%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%824

%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%826