У Хмельницькому провели чемпіонат з бодибілдингу та фітнесу

9 Листопада 2016 11:35
Завітали на нього чарівні фітнес-моделі та сильні бодибілдери, аби позмагатися за звання найкращих. Найстаршому спортсмену – 56 років.

Хмельницька федерація силового спорту організувала Всеукраїнський супер-кубок KFPS.
З привітанням до спортсменів та глядачів виступив протоіерєй Сергій. Він сказав, що кожній людині потрібно вірити у себе та у свої цілі.

!DSC_3190
Маленька солістка ансамблю «Злагода» Тетяна Москальчук показала глядачам декілька музичних номерів, а учасниці модельного агентства «Iren Model» виходили декілька разів на сцену та демонстрували нову колекцію одягу одного з магазинів міста.

!DSC_3199
Серед глядачів були проведені конкурси на знання будови тіла людини. Учасники конкурсу, які відповідали вірно на запитання ведучого заходу Володимира Гули, отримували сертифікати на відвідування спортивного комплексу та сертифікати у солярій.

!DSC_3405
Три абсолютні чемпіони у номінаціях: абсолютний чемпіон, менс-фізік та жінки у категорії бікіні отримали оригінальні чемпіонські пояси, що засвідчили абсолютну першість у їхній категорії. Переможцям також були вручені великі медалі та кубки.

!DSC_3485

-У цьому Всеукраїнському супер-кубку KFPS я вперше не брав участь як учасник та не був у журі, – прокоментував організатор змагань, чемпіон світу з пауерліфтингу Руслан Сідлецький. – Загалом, всі учасники, які завітали до нас, мали гарну спортивну форму, були серед них й титуловані спортсмени, такі як Діана Кутаніна та Сергій Шапочка. У нашому місті такі види спорту, як пауерліфтинг та стронг-мен, постійно розвиваються. Сподіваємося, що наш супер-кубок України KFPS буде щоразу більшим, тобто молоді учасники ще активніше будуть займатися спортом та ділитись своїми досягненнями зі спортсменами та глядачами. А ще дуже хочеться зробити Хмельницький центром силового спорту, а у майбутньому – щоб саме у нашому місті проводились чемпіонати Європи. Дякую всім учасникам чемпіонату за показові виступи, а партнерам заходу – за підтримку!
Наступний супер-кубок України KFPS планують провести у квітні місяці.

!DSC_3386

!DSC_3220!DSC_3391!DSC_3463!DSC_3500

!DSC_3259!DSC_3581!DSC_3822

Джерело: www.marichkanews.com