Вкрали гвинтівку та 100 кг. гарбузового насіння. Кримінальна Хмельниччина за добу

14 Грудня 2016 13:34
format.cn.ua

format.cn.ua

За даним поліції області за минулу добу на Хмельниччині були скоєні такі злочини:

Славутський район

13 грудня близько 18:25 години в м. Славута по вулиці Я. Мудрого невстановлена особа, перебуваючи в магазині «Алкоголь-Тютюн», відкрито викрала скриньку для пожертв, яка належить Благодійному фонду «Промінець надії».

Шепетівський район

13 грудня близько 18:00 години в м. Шепетівка по провулку Лізи Чайкіної36-річний житель м. Рівне, шляхом віджиму металопластикового вікна, проник в будинок 52-річного місцевого жителя, де, застосувавши фізичну силу, відкрито викрав 980 доларів США та мобільний телефон «Нокія».

 

ШАХРАЙСТВО

Шепетівський район

12 грудня близько 15:46 години в м. Шепетівка по проспекту Миру невстановлена особа, дізнавшись реквізити банківської картки 36-річної жительки с. Судилків, шахрайським шляхом заволоділа 1039 гривень.

 

КРАДІЖКИ МАЙНА

Білогірський район

В період з 20 жовтня до 28 листопада близько 13:00 години в с. Вязовець по вулиці Новоселецькій невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в приміщення літньої кухні 72-річної місцевої жительки, звідки викрала електродриль, фарборозпилювач, електропилу, електрозварювач, електроциркулярку та шуруповерт.

Віньковецький район

В ніч на 13 грудня в с. Зіньків по вулиці Ватутіна невстановлена особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла в гаражне приміщення 60-річного місцевого жителя, звідки викрала бензопилу, болгарку, зварювальний апарат, електричний фуганок та шліфувальну машинку.

Волочиський район

В ніч на 13 грудня в смт. Війтівці по вул. Набережній та Садовій невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з опор повітряної телефонної лінії викрала близько 400 метрів телефонного кабелю.

Ізяславський район

13 грудня близько 17:00 години в м. Ізяслав по вул. Лабазній невстановлена особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла в будинок 32-річного місцевого жителя, звідки викрала золоті каблучку, кольє, ланцюжок та обручку.

м. Нетішин

В період з 11 до 13 грудня в м. Нетішин по вул. Старонетішинськійневстановлена особа, шляхом пошкодження замка, проникла до нежитлового будинку 32-річного місцевого жителя, звідки викрала комп’ютер, акустичні колонки до комп’ютера, болгарку, пневматичну гвинтівку «HATSAN» та речі домашнього вжитку.

Славутський район

В ніч на 13 грудня в м. Славута по вулиці Ізяславській невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в підсобне приміщення 49-річної місцевої жительки, звідки викрала велосипед «Ардіс».

Старокостянтинівський район

В ніч на 13 грудня в м. Старокостянтинові по вулиці Жукова невстановлена особа, шляхом пошкодження даху, проникла в гаражне приміщення 49-річного місцевого жителя, звідки викрала бензопилу, бензокосу, електродриль, електроваги, шість мішків горіхів вагою близько 150 кілограм та чотири мішки гарбузового насіння вагою близько 100 кілограм.

Хмельницький район

В ніч на 13 грудня в с. Осташки невстановлені особи, шляхом вільного доступу, з опор повітряної лінії електромережі викрали 870 метрів електропроводу.

Ярмолинецький район

В ніч на 13 грудня в смт. Ярмолинці по вулиці Шевченка невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в гараж 83-річного місцевого жителя, звідки викрала три мішки цукру вагою по 50 кілограмів кожний, електродриль та електрорубанок.

м. Хмельницький

В період з 17:00 години 9 грудня до 09:00 години 12 грудня по вулиці Водопровідній невстановлена особа, шляхом віджиму вікна, проникла до квартири 64-річного місцевого жителя, звідки викрала газовий котел «Арістон», електродриль, болгарку та ручну циркулярку, завдавши збитку на суму близько 23 000 гривень.

м. Хмельницький

8 вересня повідомлялося про крадіжку мобільного телефона, що належить 20-річному місцевому жителю. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїла 35-річна жителька дачного масиву Шаровечка.

м. Хмельницький

12 грудня повідомлялось про крадіжку двох каналізаційних люків у 57-річної місцевої жительки. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 21-річний місцевий житель.

Джерело: podilska.info