Правоохоронці затримали чоловіків, які вбили хмельницького «валютника»

26 Січня 2017 15:35

_Na_Hmelnichchini_milicionera_pidozryiyit_u_vbivstvi_cherez_neoberezhnist_1_2015_06_26_11_33_53У вівторок, 24 січня, правоохоронці з Черкаської, Вінницької та Хмельницької областей затримали чотирьох озброєних чоловіків.

Як повідомляє Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, злочинців підозрюють у вбивстві, яке сталося 10 жовтня минулого року у Хмельницькому. Чоловік займався обміном валют. Його знайшли мертвим на території гаражного масиву «Грузевиця-2».

«Група вчиняла вбивства громадян, які займаються незаконним обігом валюти. Перше убивство, яке ми розкрили учора, трапилося 10 жовтня у Хмельницькому. Чоловіка убили при підході до свого будинку. А 13 грудня за схожих обставин у Черкасах, під час так званого «обміну валюти», у своєму автомобілі був застрелений громадянин 1977 року народження», – зазначив керівник Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Князєв.

Більшість із затриманих уже мають судимість за скоєння насильницьких злочинів.

«Будемо обрати міру запобіжного заходу у виді арешту і надіємося, що суд нас підтримає. Доказів достатньо», — додав Сергій Князєв.

Відповідно до ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України за умисне вбивство двох осіб зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Наразі матеріали справи направлені до суду.

Джерело: khmelnytsky.com.ua