Вчені розповіли, як заснути за одну хвилину

29 Березня 2017 14:33

Вчені з Великобританії провели дослід, в результаті якого їм вдалося знайти спосіб того, як можна заснути за одну хвилину.

Сприятиме цьому дихальна гімнастика.

Згідно зі статистичними даними, близько 40 відсотків жителів Сполучених Штатів страждають від проблем, пов’язаних з недосипанням, тому назріла необхідність знайти спосіб того, як можна швидше заснути.

В результаті неякісного сну у багатьох починає важче працювати серце, порушується обмін травлення, що призводить до стресу і нервозності. Подібна ситуація спостерігається у жителів і інших країн світу. Однак вихід з положення є – необхідно опанувати спеціальною технікою дихання.

Щоб зануритися в сон за одну хвилину, необхідно виконати ряд простих дихальних гімнастик. Перед тим, як лягти в ліжко, необхідно прийняти горизонтальне положення на стільці і розслабити грудний м’яз.

Видихнути і на рахунок “чотири” закритим ротом зробити вдих через ніс. Потім зупинити дихання на цифрі “сім” і зробити видих через рот. За один вечір таких тренувань повинно бути три, регулярні вправи допоможуть заснути за одну хвилину.

Джерело: invaders.com.ua