Декларація Лабазюка: Porsche Cayenne 2016 року, орендоване приміщення у сина Ядухи та 1 гривня на банківському рахунку

3 Квітня 2017 11:33

khmelnytsky.com.ua

Народний депутат України (188 виборчий округ) Сергій Лабазюк подав електронну декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як випливає з документа, нардеп задекларував житловий корпус типу А за №48 літ.2Т в оздоровчому комплексі сімейного типу у Києві площею 658,1 кв. м. Також у власності політика разом з батьками знаходиться квартира у Волочиську.

Три приміщення під громадські приймальні Лабазюк орендує у Волочиської райдержадміністрації, власного ПП «Аграрна компанія-2004» та у Олександра Ядухи, сина скандального екс-голови Хмельницької облдержадміністрації. Дві останній приймальні, згідно е-декларації, політик відкрив минулого року.

Дружина Віолета Лабазюк володіє двома житловими будинками на 660 кв. м у Розсоші під Хмельницьким і 348 кв. м у Хмельницькому та чотирма земельними ділянками загальною площею понад 5 тис. кв. м.

Сергій Лабазюк зазначив в декларації також швейцарський годинник Breguet, а дружина носить годинник Chopard.

Автопарк сім’ї Лабазюк повністю складається з транспортних засобів, зареєстрованих у 2016 році.

Так, під «ялиночку» 31 грудня народний депутат орендував у свого приватного підприємства Mercedes-Benz S 350 4MATIC 2015 року випуску, у графі «вартість на дату набуття у власність, володіння чи користування» Лабазюк прописав 1 мільйон 809 тисяч. Того ж місяця нардеп оформив по довіреності у ТзОВ «Ятрань» Mercedes-Benz V 250. «Найстаршим» автомобілем нардепа значиться LAND ROVER, 2011 р.в., придбаний у вересні 2016 року за понад півмільйона гривень.

Віолетта Лабазюк у травні минуло року за 2,3 млн. грн. придбала Porsche Cayenne 2016 року випуску.

Порівняно з останньою декларацією Лабазюка, яка була оприлюднена в жовтні 2016 р, з автопарку політика зник автомобіль Mercedes-Benz, 2011 року випуску.

Лабазюк володіє 11 підприємствами, де є кінцевим бенефіціаром: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГРУПА КОМПАНІЙ «ВІТАГРО», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ «ВІТАГРО»,  ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОХІМІЧНА КОМПАНІЯ «ВІТАГРО», ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРАРНА КОМПАНІЯ 2004», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВА КОМПАНІЯ «ВІТАГРО», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «САМАН-ГЛЕЙ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОХОЛДИНГ «ЗОРЯ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРАРНА КОМПАНІЯ-«ЗОРЯ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО СВІТ ПОДІЛЛЯ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОДІЛЬСЬКА ПАЛИВНА КОМПАНІЯ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «ВІТАГРО».

До слова, дві останні «ТзОВки» Лабазюк не декларував вперше у жовтні, натомість були прописані ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧА АГРОФІРМА «ПЕРЛИНА ПЛЮС» і ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АНТУРІУМ ВОЛОЧИСЬК», які зараз зникли з декларації.

Структура його доходів складається із зарплати нардепа – 142,9 тис.грн, компенсації вартості винайму готельного номера, відповідно до частини першої статті 35 та частини четвертої статті 32 Закону України Про статус народного депутата України – 168,3 тис. грн, відшкодуванням витрат, пов’язаних із виконанням депутатських повноважень відповідно до частини четвертої статті 32 Закону України Про статус народного депутата України – 169,8 тис. грн, доходу від відчуження рухомого майна ( крім цінних паперів та корпоративних прав) – 4,8 млн. грн.

Віолетта Лабазюк також продала рухомого майна на 1 млн.грн.

«Під подушкою» нардеп тримає 250 тис. доларів та 2,8 млн.грн готівки, Віолетта – майже 2 мільйони гривень.

Банківській системі сім’я Лабазюків не довіряє: Сергій Петрович зберігає в державному «Ощадбанку» 1 гривню, а дружина – 60 гривень.

КОМЕНТАРІВ: 8

  1. СБУшный лобзик).то он аграрий или дороги строит?

  2. Маючи житло 658 м2 в Києві отримувати компенсації вартості винайму готельного номера !!! І це народний обранець.

  3. ну і шо? він ж не чиновник….

  4. Яким би поганим та нікчемним він не був срані активісти до нього ніколи не підуть із вимогами чи притензіями, адже там їх відразу присадять на копчик, Міщука – на парашу, а пантовому Бурлику кувалдочку в зад плашмя запихнуть.

    • Це добре. Значить таки треба їх якось звести ґґґ

  5. ЖУЛИК !!!