На Хмельниччині біометричні документи відтепер можна оформити у 23-х підрозділах міграційної служби

4 Квітня 2017 14:30
Паспорт для виїзду за кордон оформлюється у будь-якому підрозділі

Паспорт для виїзду за кордон оформлюється у будь-якому підрозділі. Фото: zaxid.net

Послуга стала доступнішою.
 Оформлення ID-картки або закордонного паспорта стало доступним ще у 12 територіальних підрозділах управління міграційної служби України в Хмельницькій області.

Як повідомляє прес-служба відомства, відтепер 23 територіальні підрозділи міграційної служби мають технічну спроможність для оформлення біометричних документів мешканцям області.

Міграційники нагадують, що перший паспорт громадянина України у форми картки оформлюється виключно за місцем реєстрації, а паспорт для виїзду за кордон оформлюється у будь-якому підрозділі, незалежно від місця проживання.

Варто відмітити, що з метою спрощення процедури одержання громадянам адміністративних послуг Державною міграційною службою запроваджено електронну чергу, яка наразі запроваджена у Хмельницькому міському відділі, тому одержати біометричні документи мешканці м.Хмельницького можуть через офіційний веб-сайт ДМС, скориставшись послугою електронної черги (тобто запис online). У разі відсутності вільних місць в онлайн черзі, громадяни можуть безпосередньо звернутись до Хмельницького МВ та забронювати доступну в системі дату та час через термінал.