В місті Тетіїв на Київщині відбулася зустріч з лідером Громадського руху «Рідна країна» Миколою Томенком

13 Листопада 2017 11:54

ridna.in.ua

Голова громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко, за запрошенням міського голови Руслана Майструка, зустрівся із викладачами, школярами та тренерами Тетіївської спортивної школи №4. Продовжуючи акцію «Рідна країна – безпечна країна», школярів ознайомили з необхідністю дотримуватись правил дорожнього руху та долучили першокласників до конкурсу, подарувавши кожному флайтер, який зробить їх помітними для водіїв у вечірній та нічний час.

Також, Микола Томенко, як представник НОК, відзначив кращих молодих спортсменів та тренерів району спортивними подарунками.

«Спортивна школа активно підтримує розвиток біатлону, але також показовими є здобутки спортсменів у футболі, веслуванні, східних єдиноборствах. Тому фонд «Рідна країна» вирішив мотиваційно підтримати і долучити район до акції «Здоровим та спортивним бути модно», – повідомив Микола Томенко.

Він додав, що переможці в номінаціях «кращий спортивний клас»«краще спортивне село» та «кращий спортивний вчитель» отримають подарунки від фонду «Рідна країна».

Бібліотеці міста Микола Томенко презентував просвітницькі та культурні напрацювання фонду «Рідна країна».

Джерело: ridna.in.ua