Команда “Рідної країни” відвідала містечко Богуслав

7 Лютого 2018 15:28

ridna.in.ua

Лідер політичної партії “Рідна країна” та голова Київської обласної політичної організації Євген Суслов на запрошення вчителів, бібліотекарів та музейників побували в Богуславському гуманітарному коледжі.

В рамках Всеукраїнської акції “Рідна країна – безпечна країна” школярі перших класів отримали захисні патріотичні флайтери – світловідбиваючі підвіски, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів, дитячих колясок тощо на дорозі у темний час доби. Вони працюють за принципом дорожніх знаків, відбиваючи світло автомобільних фар та роблячи пішохода помітним для водія на відстані до 400 м.

Також Микола Томенковідзначив кращих вчителів подарунками від фонду “Рідна країна” і подякував їм за їхній вклад у виховання майбутнього покоління українців.

Відвідавши історичні об`єкти міста, зокрема і музей Народних промислів, Микола Томенкозазначив, що місто Богуслав має неабиякі туристичні перспективи.

Пропагуючи здоровий спосіб життя, Микола Томенко звернув увагу на результативність у спортивних змаганнях спортсменів та тренерів і відзначив кращих.

Джерело: ridna.in.ua