В управліннях соцзахисту Хмельниччини аудитори виявили фінансових порушень на суму понад 800 тис. грн.

26 Квітня 2018 10:36

pabu.com.ua

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області провели ревізії в управліннях соціального захисту населення Хмельницької, Кам’янець-Подільської міських рад та  Новоушицької  і  Красилівської райдержадміністрацій.

Проведеними контрольними заходами встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 821,0 тис. грн, повідомляє прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.

Аудиторами встановлено випадки зайвої оплати за фактично ненадані споживачам  комунальні послуги на загальну суму  понад 750 тис. грн внаслідок неповернення до бюджету надавачами послуг (підприємствами газо –, тепло – ,водо та електропостачання)    невикористаних сум субсидій за опалювальний період 2016 – 2017  років.

Окрім цього, на суму понад 50 тис. грн зайво виплачено субсидій громадянам, які подали недостовірні відомості про свої доходи.

Завдяки діям хмельницьких державних аудиторів забезпечено відшкодування виявлених порушень на суму   понад 800  тис. грн.

Про результати ревізій поінформовано  місцеві органи прокуратури Хмельницької області та Головне  управління Національної поліції в Хмельницькій області.