Вдаримо по бездоріжжю і нехлюйству!

25 Травня 2018 10:51

Голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий пообіцяв особисто контролювати якість виконаних робіт під час ремонту та реконструкції доріг області.

Фото НГП

“Однією з пріоритетних завдань ставимо контроль за якістю дорожніх робіт і терміни їхнього виконання. Адже можна виграти тендер, проїсти кошти, а потім їздити розбитими шляхами. Обіцяю їздити багато (на дорожні об’єкти – НГП) і головне без попередження”, – наголосив очільник краю.

“Важливим критерієм буде перевірка дотримання технології ремонту доріг. Якщо фіксуватиметься відхилення, то це вже крадіжка, за яку підрядник має понести відповідальність”, – зауважив Лозовий.

За словами голови ОДА, на контролі обласної влади знаходиться капітальний ремонт відрізка дороги від Голоскова Летичівського району до кордону із Вінницькою областю, тендер на який виграла китайська компанія Сіньцзян Комм’юнікейшнз Констракшн Груп Ко. Лтд. Минуло майже півроку, а підрядник так і не розпочав роботи.

Наразі облдержадміністрація просить, щоб підрядник надав календарний план робіт (цей об’єкт повинні здати до кінця 2019 року – НГП) і приступив до виконання.