Рецепт приготування:
1. Фрукти помити, видалити кісточки і нарізати м’якоть кубиками.
2. Сир протерти через сито.
3. М’яке вершкове масло розтерти разом з цукром і дрібкою солі.
4. Додати по одному яйця, потім сир, йогурт і дрібно натерту цедру. Ретельно перемішати. Можна збити блендером.
5. Розпушувач змішати з 3 ст. л. манної крупи і додати в тісто.
6. Абрикоси перемішати з рештою манки. Додати фрукти в тісто, перемішати.
7. Форму змастити маслом, посипати панірувальними сухарями.
8. Додати тісто і розрівняти лопаткою.
9. Випікати в розігрітій до 180 С духовці до золотистого кольору. Це займе близько 1 години.
10. Готову запіканку посипати просіяного цукровою пудрою.