Цей продукт здатен допомогти у боротьбі з раком

16 Серпня 2018 11:27

Вчені радять щодня з’їдати по два курячих яйця.

Нещодавно вчені провели нове дослідження, в якому дійшли висновку, що щоденне споживання двох курячих яєць є дуже корисним для здоров’я, оскільки курячі яйця містить велику кількість вітамінів і корисних речовин, що здатні сповільнити старіння і навіть є профілактикою онкозахворювань.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пише сайт Ukrhealth.

При споживанні двох курячих яєць щодня організм отримує оптимальну кількість холіну – речовини, яка необхідна для нормальної активності фосфоліпідів, що забезпечують комунікацію клітин головного мозку.

Також ця вкрай необхідна для мозку речовина допомагає знизити ризик розвитку онкозахворювань. Так, приміром, низка досліджень підтверджує, що жінки, які в підлітковому віці щодня їли яйця, мають на 18 % нижчу ймовірність майбутнього раку.

Окрім холіну, важливими елементами курячих яєць вчені назвали комплекс вітамінів групи B, що забезпечують здоров’я шкіри, нігтів, волосся, а також нервової системи. Багаті на вітаміни групи B курячі яйця дуже корисні для вагітних: їх присутність у раціоні харчування сприяє утворенню червоних кров’яних тілець і нервової трубки у плода, а також захищає від затримки розумового розвитку дитини.

Також вчені спростували популярну теорію про шкідливість холестерину з курячих яєць, зазначивши, що його врівноважують фосфатиди, а також омега-3 кислоти, що знижують рівень тригліцеридів жирових з’єднань, тим самим сприяючи зниженню ризику серцево-судинних захворювань.

Яйця є чудовим джерелом білка і амінокислот, які необхідні клітинам організму, вони допомагають сповільнювати процес старіння.

Як повідомляла НАРОДНА ПРАВДА, науковці з Великобританії дійшли висновку, що існує взаємозв’язок між чутливістю до гіркої їжі і підвищеним ризиком виникнення раку.

Нагадаємо, американські вчені розробили дві методики боротьби з пухлинами за допомогою генетично модифікованих ракових клітин, що циркулюють у кровотоці.

Нагадаємо також, дослідники з Єльського університету дійшли висновку, що хворі, які лікують онкологічні захворювання за допомогою народних методів, мають у два рази більшу ймовірність померти, ніж ті, хто лікується за допомогою традиційної медицини.

 

Джерело: /narodna-pravda.ua