Готувати легко і просто!
Інгредієнти:
- Куряче філе – 500 г
- Варений рис – 1 стакан
- Болгарський перець – 400 г
- Консервована кукурудза – 1 банку
- Твердий сир – 200 г
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 200 г
- Сметана – 500 мл
- Сіль, мелений перець
- Олія соняшникова
Приготування:
- Куряче філе нарізаємо, болгарський перець нарізаємо на кубики. Натерти на крупній тертці моркву, дрібно нарізати цибулю.
- Обсмажити куряче філе 15 хвилин до готовності, солимо і перчимо. В іншій сковороді обсмажуємо моркву, додаємо до неї болгарський перець і смажимо до м’якості. Далі додаємо цибулю, обсмажуємо і солимо за смаком.
- Викладаємо на дно форми варений рис, розрівняти. На рис кладемо овочі, розрівнюємо і змащуємо їх половиною сметани. Потім кладемо шар курячого філе, потім шар кукурудзи. На кукурудзу викладаємо залишки сметани. Зверху засипаємо шаром тертого сиру і запікаємо в духовці.
- Приємного апетиту!